Controller - (Verzekeraar)

Locatie: regio Amersfoort, Utrecht, Netherlands
Datum Geplaatst: 17-08-2018
Als controller zorg je samen met je collega’s voor het uitvoeren van de diverse financiële processen en het opstellen van rapportages en analyses. Je signaleert verbeterpunten en gaat hiermee aan de slag. Ook rapporteer je hierover aan het management van de afdeling. Je bent als controller betrokken bij de maandelijkse afsluiting, forecasting, budgetting, project- en Businesscontrol. Op deze terreinen ben je direct adviseur voor de directie.

De afdeling Finance & Control is verantwoordelijk voor Accounting, Reporting en Control. Het team maakt zich sterk voor de optimalisatie van de financiële kolom van de klant. Een dynamische afdeling die volop in ontwikkeling is.

Functie-eisen
Je hebt een bedrijfseconomische opleiding op minimaal HBO niveau afgerond en minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan bij een verzekeringsmaatschappij. Het is een pré als je ervaring hebt met het management informatie systeem Hyperion. Je kunt jezelf mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Daarnaast ben je proactief en werk je nauwkeurig en resultaatgericht.

Wat bieden we
  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling (middelloon)
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • Vitaliteitsprogramma (waaronder sportprogramma)
of
this job portal is powered by CATS